maanantai 21. huhtikuuta 2014

Neljän seinän sisällä

Kesä on tulossa ja vielä ihanan kovaa vauhtia! Päivät on ollut nyt mitä upeimpia, ja meikä on joutunut elämään tän loman neljän seinän sisällä... mutta onhan näitä upeita päiviä tulossa jatkossakin, ni tällaset pari hölläily päivää ei oo tehny pahaa laisinkaan.


Oon vaan kattonut ohjelmia ja parannellut itteäni. Juonu kuumaa vettä hunajan kera ja niistäny varmaa tuhat kertaa!! Ihme kyllä nyt ku oon ollu kipeenä ni mul on ollu järkyttävä karkin himo, mutta lakko on silti pysynyt mistä oon über ylpee. Huomenna taas pitäis palata normaaliin arkeen.. ei suoraan sanottuna nappaa sitten ollenkaan! Taas pitäis jaksaa sitä kiirettä ja stressiä ja juoksentelua paikasta toiseen.. Mutta onneks on enää noin kuukaus ja sit alkaa kesäloma!! vaikkakin sekin menee kokonaan töitä tehdessä, mutta onhan se silti vähän eri asia.


Tosiaan tällänen asu oli jäänyt koneen syövereihin muutamaksi viikoksi. Ostin siskolta sen vanhoja vaatteita ennenku se ehti viemään ne kirpparille. Kengät, hame ja laukku on siis siskon vanhoja. Rakastuin tähän asukokonaisuuteen, ja varsinkin tohon hameeseen!
Mitäs ootte mieltä, sopiiko mulle tällanen tyyli ollenkaan ?




2 kommenttia: